Kayaklı Koşu Genç ve Yıldız Milli Takımları Ağrı Valisi Süleyman Elban’ı ziyaret etti

Türkiye Kayak Federasyonu Kayaklı Koşu Genç ve Yıldız Milli Takımları Ağrı Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Ağrı’da kamp yapan Kayaklı Koşu Genç ve Yıldız milli takımlarımız branş sorumlusu Ali Yılmaz, Türkiye Kayak Federasyonu Ağrı İl Temsilcisi Erhan Dursun ve Ağrı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Vekili Cemil Budak nezaretinde Ağrı Valisi Süleyman Erban’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette branş sorumlusu Ali Yılmaz, Türkiye Kayak Federasyonu ve Ağrı ilindeki kayak faaliyetleri hakkında, antrenör Oleksander Averin kayaklı koşu branşının uluslararası boyutta güncel durumu hakkında bilgiler verdi.

Takımlarımızın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Vali Süleyman Elban, Dünya Gençler Şampiyonası ve EYOF’a hazırlanan sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılar diledi.

 

Faruk Karataş

1987 yılında başlayan kayak macerası hız kesmeden devam ediyor. Eski milli sporcu, kayak antrenörü. Kış sporlarıyla ilgili araştırma yapmayı ve edindiği bilgileri paylaşmayı seviyor. Kayak, snowboard ve diğer tüm kış sporları hakkında kaliteli içerikler üretip insanların faydasına sunmak amacıyla kayaksever.com sitesini kurdu.

İlginizi Çekebilir

Başa dön tuşu
error: İçerik kopyalanamaz !!